Retail & E-commerce

De ontwikkelingen binnen de retail en e-commercebranche gaan razendsnel. Het is voor u als bedrijf van belang om aanwezig te zijn bij elke fase in de Customer Experience om zo uw prospecten en klanten op de juiste manier te contacteren.

IPG Nederland levert hiervoor een omni-channel aanpak die u in staat stelt om niet alleen nieuwe klanten te binden, maar ook om uw huidige klanten tevreden te stellen en verder te ontwikkelen. Dit via verschillende kanalen waaronder:

  • Telefoon
  • E-mail
  • Chat
  • Sociale Media

De samenwerking met onze zustermaatschappijen zorgt er bovendien voor dat we naast customer selection, acquisition, care en extension ook digitale oplossingen aanbieden specfiek voor de retail en e-commerce branche.

  • Debt collection via sms-reminders
  • Interactieve IVR’s
  • Sociale Media optimalisatie/monitoring
  • Chatbots

Het is de combinatie van human & digital die wij gezamenlijk inzetten om uw uitdaging(en) aan te gaan.

Referenties Retail & E-commerce

Ulla Popken biedt voor elke gelegenheid een breed assortiment betaalbare kleding voor plussize dames.

Wat doet IPG voor Ulla Popken?

IPG Nederland benadert klanten die via de folders of internet bestellingen hebben geplaatst in het verleden. Samen met de klanten kijken we naar het nieuwe seizoensaanbod en bieden we de klant de mogelijkheid direct via ons te bestellen. De geplaatste bestellingen verwerkt IPG in het klantsysteem van Ulla Popken zodat de klant zelf verder geen actie meer hoeft te ondernemen.

Wat doet IPG voor VVV Nederland?

Voor VVV Nederland verzorgt IPG verschillende belacties. Het kan hier gaan om VVV onder de aandacht te brengen bij bedrijven voor speciale geefmomenten zoals de dag van de Mantelzorg, maar ook belacties ter promotie en verkoop van een nieuwe cadeaukaart van VVV. IPG zorgt voor: een afwerking van de bellijst, leadgeneratie, dataverrijking en afspraken voor salesmanagers. Het uiteindelijke doel hierbij is het vergroten van de verkoop van de VVV Cadeaukaart met inzet van onze diensten.