Staffing Solutions

Als u beslist om beroep te doen op onze call center diensten, kan dit op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om uw project binnen één van onze vestigingen te laten verlopen, maar u kunt er evengoed voor opteren om onze diensten bij u ter plaatse uit te rollen. Een combinatie van beide oplossingen behoort ook tot de mogelijkheden. Om u een concreet beeld te geven van wat het beheren van uw project bij u op de werkvloer betekent, laten wij u kennismaken met onze Staffing Solutions.

Onze Staffing Solutions hebben als doel “on site” oplossingen op maat aan te bieden bij uw project. Ze zal men eerst uw behoeften in kaart brengen, om vervolgens een geschikte oplossing voor te stellen.

Staffing Solutions omvat twee verschillende activiteiten:

Zelfs in de huidige economische context zijn Insourcing Solutions onmisbaar. Dit operationele model biedt de kans om vlot de koers bij te sturen, u als klant extra flexibiliteit aan te bieden tegen een gunstige prijs. Bovendien heeft u door onze oplossingen toegang tot specifieke “skill-sets”, en advisors en team coaches die gemotiveerd en opgeleid zijn.

SHARE THIS