Klantenservice

Klantenservice met advies

IPG verzorgt voor u alle contacten rond de aankoop van uw producten of het afsluiten van een contract rond een bepaalde dienst. Onze adviseurs staan uw klanten te woord, en zorgen ervoor dat de nodige wijzigingen binnen het  klantendossier worden doorgevoerd, zodat uw database altijd up-to-date is.

Dienst na verkoop: helpdesk

U wilt uw dienst na verkoop optimaal organiseren? Wij beschikken over de nodige ervaring en kennis om uw (onder andere) technische oproepen te beheren. Onze adviseurs behandelen inkomende oproepen, helpen de klanten telefonisch verder, sturen hen indien nodig door naar een winkelpunt of regelen een afspraak met een technieker thuis.

Technische ondersteuning: dispatching

U wilt uw klanten permanent uit de nood helpen wanneer het product dat u aan hen verkocht hebt het laat afweten? Wij zorgen ervoor dat uw klanten verder geholpen worden. Onze adviseurs bellen een cascade van techniekers op en zorgen dat één van hen ter plaatse gaat om het probleem nader te bekijken en op te lossen.

Incasso en debt collection

Uw klanten betalen niet altijd meteen en soms betalen ze zelfs helemaal niet. Wij kunnen uit naam van u bellen om zo de openstaande facturen alsnog te laten betalen. Wij zijn ingeschreven om dergelijke incassodiensten uit te mogen voeren en helpen u graag bij incasso en debt collection.

SHARE THIS