Inbound & Outbound Sales

Inbound call center

Wij zorgen ervoor dat uw bestaande, maar ook nieuwe klanten zonder problemen uw producten kunnen bestellen. Dat kan natuurlijk via uw website, maar vaak is ook de telefoon of de email een belangrijk verkoopkanaal. Wij nemen de bestellingen op en alle benodigde informatie wordt zorgvuldig vastgelegd.  

Outboundcampagnes / Televerkoop

U wilt uw product of dienst aan de man brengen maar beschikt hiervoor niet over het juiste personeel? Of u kunt gewoon geen mensen vrijmaken om de klus te klaren? Wij stellen een sales-team samen dat uw database met bestaande klanten/prospecten afbelt, om hen ervan te overtuigen dat uw aanbod de moeite waard is om in te investeren. Ons ervaren televerkoop-team zorgt voor outboundcampagnes met resultaat!

Loyalty

Tevreden klanten zijn een krachtig salesinstrument. Het effect van mond-aan-mond reclame valt niet te onderschatten. Nieuwe klanten werven door te zwaaien met promoties is één ding, trouwe klanten eens extra in de watten leggen een must! Wij bellen uw klanten op, bedanken hen voor hun loyaliteit naar uw merk toe en bieden hen indien mogelijk een promotie (eventueel gekoppeld aan een contractverlenging) aan.

Up-selling en cross-selling

U wilt uw bestaande klanten aan zich binden? Onze agenten nemen contact op met uw B2B of B2C-klanten en scannen eventuele opportuniteiten om nieuwe producten of diensten aan te prijzen of hun bestaande pakket te gaan upgraden.

SHARE THIS