IPG Nederland

Welkom bij call center IPG Nederland

Call center IPG Nederland (kvk:17208845) heeft een uitgebreide ervaring in het verlenen van telefonische, e-mail en webchat ondersteuning op diverse werkgebieden. Dagelijks staat een team van ervaren klantenservice-, sales- en technische helpdesk medewerkers met het IPG-DNA voor u en uw klanten klaar, met als doel om hen tevreden te laten zijn!

IPG Nederland gebruikt hiervoor de traditionele kanalen (telefonie en e-mail) maar ook de nieuwe manier van contact leggen met klanten (webchat, remote support en webcare), inclusief het beheer van social media.

IPG Nederland heeft zich gespecialiseerd in kennisintensieve dienstverlening. Zo zijn wij o.a. de beste keuzen met betrekking tot dienstverlening aan Internet Service Providers van zowel kabel, dsl en glasvezel diensten zoals internet, VoIP en TV.

Onze visie & missie

IPG Nederland beschikt over een ijzersterke visie en missie die uitwerking heeft tot in het hartje van haar business. Bij IPG zijn woorden geen lucht, maar daden!

We willen voortdurend de dialoog tussen onze klanten en hun klantenrelaties vereenvoudigen en vernieuwen, en dit op de meest effectieve en efficiënte manier.

SHARE THIS
Onze missie
  • De beste zijn binnen de contactcenter sector, met een aanbod van kwalitatief hoogstaande producten, technologieën en diensten die zijn afgestemd op de huidige en toekomstige noden van onze klanten-opdrachtgevers.
  • Er dag in, dag uit naar streven de verwachtingen van onze klanten-opdrachtgevers te overtreffen bij het afleveren van onze producten en diensten.
  • De uitverkoren partner zijn van onze klanten-opdrachtgevers.
  • Ons houden aan de beloften die we aan onze klanten-opdrachtgevers doen, en zo trots blijven op datgene wat we doen.
  • Door winstgevend te zijn onze aandeelhouders en andere stakeholders correct vergoeden en onze groei financieren.

IPG Nederland

Callcenter Amsterdam

Johan Cruijff Boulevard 61-75
1101 DL Amsterdam
Plan & contact